Winter Faunabeheer

Bent u op zoek naar ongediertebestrijding in Huis ter Heijde? Dan bent u bij Winter Faunabeheer aan het juiste adres!

Professionele Ongediertebestrijding in Huis ter Heijde

Als gecertificeerde ongediertebestrijder bij het CPMV bieden wij een professionele oplossing voor ongediertebestrijding in Huis ter Heijde. Of dit nu gaat om muizen, ratten, mollen, wespen of andere plaagdieren; wij hebben altijd een passende oplossing die wij inzetten afhankelijk van wat u nodig vindt. Daarnaast helpen we niet alleen op om de ongedierte te bestrijden, maar ook om een toekomstige plaag te voorkomen.

 

Ongediertebestrijding in Huis ter Heijde

Winter Faunabeheer bied u:

  –   24-uur service voor bedrijven, instellingen en particulieren
  –   Maatwerk tegen gunstige prijzen
  –   Effectieve duurzame oplossingen voor een veilige ongedierte vrije omgeving
  –   Geen voorrijkosten in de gemeente Utrechtse Heuvelrug
  –   Duidelijk klantcontact, zodat u weet wat er gaat gebeuren en u inspraak heeft

Veilige bestrijdingsmiddelen

Omdat bij ongediertebestrijding iedere diersoort een andere aanpak vereist, beschikken wij over een groot scala aan bestrijdingsmethoden. Uit veiligheids- en milieuoogpunt streven wij ernaar om het gebruik van biociden tot het minimum te beperken. Daarom schatten wij van te voren uw specifieke situatie in, alvorens wij ons werk gaan verrichten. Zo bent u verzekerd van een goede aanpak zonder dat dit het milieu, u of uw naasten schaadt.

Contact

Mocht u nog vragen hebben of direct een afspraak in willen plannen dan kunt u telefonisch of via het email formulier contact met ons opnemen. Winter Faunabeheer streeft ernaar u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat ongedierte zo snel mogelijk bestreden moet worden en geen tijd moet krijgen zich te verspreiden.

Contactgegevens

Winter Fauna Beheer
Sportlaan 17
3951 CG Maarn

06-21932287